2311243478 6996257686, 6907710251 Μάρκου Μπότσαρη 40, Θεσσαλονίκη kenoutis85@hotmail.com
hero image
 
 
 
 
Ελαιοχρωματισμοί
Κενούτης Θωμάς & Υιός Τεχνική Εταιρεία - Ανακαινίσεις | Θεσσαλονίκη


Διαθέτουμε έμπειρα συνεργεία σε ελαιοχρωματισμούς σπιτιών, εξοχικών, γραφείων, καταστημάτων, πολυκατοικιών που μπορεί να είναι φρεσκάρισμα, σπατουλάρισμα και βάψιμο όπως επίσης, και τεχνοτροπίες.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει διαμερίσματα, καταστήματα, γραφεία, εργοστάσια, μονοκατοικίες, πολυκατοικίες (εσωτερικά - εξωτερικά) και τεχνοτροπίες σε πολλαπλά χρώματα και σχέδια. Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την οποιαδήποτε εργασία ελαιοχρωματισμού, με άριστα αποτελέσματα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με την χρήση όλων των σύγχρονων μέσων για βαψίματα και με την εμπειρία μας σε εφαρμογές εσωτερικών χώρων, όσο και σε προσόψεις κτιρίων, παραδίδουμε έργα εγγυημένα για την ποιότητά τους.

Βαψίματα αντοχής, υλικά άριστης ποιότητας και διακοσμητική εμπειρία, σας εγγυώνται την παράδοση ενός φρεσκοβαμμένου χώρου, με τελικό αποτέλεσμα ανώτερο των προσδοκιών σας.
Τεχνοτροπίες και διχρωμίες δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από την γκάμα των υπηρεσιών μας. Μοναδικές δημιουργίες για χώρους με ιδιαίτερο στιλ και ανθρώπους με ξεχωριστό γούστο.

 
 
 


Ταπετσαρίες

Οι τοποθετήσεις ταπετσαρίας τοίχου έχουν τη δική τους τεχνική ανάλογα με το υλικό κατασκευής.

Οι ταπετσαρίες αποτελούν έναν ιδιαίτερο τρόπο ανανέωσης στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Υπάρχουν άπειρες επιλογές ταπετσαριών σε πολλά διαφορετικά χρώματα, σχέδια και υφές καθώς και σε διαφορετικά πάχη.

Είτε πρόκειται για σπίτι είτε για επαγγελματικό χώρο οι ταπετσαρίες αποτελούν ένα πολύ πρωτότυπο, μοντέρνο και εύκολο τρόπο διακόσμησης που ξεχωρίζει.

Επίσης η τοποθέτηση ταπετσαρίας τοίχου είναι ένας έξυπνος τρόπος να κρύψετε διάφορες ατέλειες που μπορεί υπάρχουν στους τοίχους.