2311243478 6996257686, 6907710251 Μάρκου Μπότσαρη 40, Θεσσαλονίκη kenoutis85@hotmail.com
hero image
 
 
 
 
Έπιπλα Κουζίνας - Ντουλάπες
Κενούτης Θωμάς & Υιός Τεχνική Εταιρεία - Ανακαινίσεις | Θεσσαλονίκη


Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου και συγκεκριμένα των επίπλων κουζίνας και ντουλαπών υπνοδωματίου.

Οι επιλογές για την δημιουργία της κουζίνας σας είναι πραγματικά απεριόριστες. Για κάθε ντουλάπι ξεχωριστά μπορείτε να επιλέξετε την κατηγορία και την απόχρωση για το εσωτερικό, την κατηγορία των μηχανισμών και των εξαρτημάτων, το μοντέλο και το σχέδιο των προσόψεων.  Μέσα από αυτή τη διαδικασία, σας δίνεται η δυνατότητα να προσαρμόσετε το τελικό κόστος της κουζίνας σας ακριβώς στον προϋπολογισμό σας.

Παρέχουμε υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτοντας τις εργασίες από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωση ενός έργου (μέτρηση, μελέτη, δειγματισμό, σχεδιασμό, παραγγελία, κατασκευή, μεταφορά, τοποθέτηση) αλλά και την μετέπειτα εξυπηρέτηση των πελατών για επισκευές, συντήρηση, αντικατάσταση ή βλάβες.

 
 
 


Σε εμάς μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα του εσωτερικού και το ράφι μέσα σε αυτό να είναι άλλο χρώμα ή άλλο υλικό. Θα χρησιμοποιήσουμε τους μηχανισμούς που εσείς επιθυμείτε χωρίς περιορισμούς. Θα διαλέξουμε τις λαβές της κουζίνας, τον πάγκο, τα εξαρτήματα και γυάλινες προσόψεις από παλέτα με χιλιάδες αποχρώσεις.  Οι διαστάσεις δεν μας περιορίζουν ούτε σας επιβαρύνουν με αδικαιολόγητα ποσά ειδικής κατασκευής.

Απευθύνεται σε ιδιώτες που επιθυμούν να επιφέρουν αλλαγές ή βελτιώσεις στο χώρο κατοικίας τους καθώς και σε επαγγελματικούς χώρους (χώροι εστίασης, ξενοδοχεία), λαμβάνοντας υπόψη το διαθέσιμο χώρο, τις ανάγκες χρήσης και τις διακοσμητικές σας ιδέες. 

Το σημαντικότερο κομμάτι της ανακαίνισης είναι ο σχεδιασμός, κομμάτι στο οποίο ο μάστορας θα σας βοηθήσει να παντρέψετε τα θέλω σας με το λειτουργικό αποτέλεσμα. Μη διστάσετε να ξοδέψετε χρόνο στο σχεδιασμό και εμείς θα φροντίσουμε, να τον υλοποιήσουμε σε απόλυτο βαθμό.

Η εταιρεία μας εγγυάται επιτυχημένη συνεργασία και άψογο τελικό αποτέλεσμα χάρη στην πολυετή πείρα και την άριστη τεχνογνωσία των ανθρώπων που τη στελεχώνουν. Επιλογή της εταιρείας είναι να διατηρεί χαμηλό κόστος εξόδων για να μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες της σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.