2311243478 6996257686, 6907710251 Μάρκου Μπότσαρη 40, Θεσσαλονίκη kenoutis85@hotmail.com
hero image
 
 
 
 
Κεραμοσκεπές - Στέγες
Κενούτης Θωμάς & Υιός Τεχνική Εταιρεία - Ανακαινίσεις | Θεσσαλονίκη


Αναλαμβάνουμε την κατασκευή στέγης σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, βιομηχανικά κτίρια και όπου αλλού μας ζητηθεί.

Οι κεραμοσκεπές διαχωρίζονται, από τις πλευρές κατασκευής, σε δίρριχτες, μονόριχτες, πολύριχτες, κεραμοσκεπές σε επικλινές επίπεδο μπετόν.

Το σχέδιο κάθε στέγης, προσαρμοσμένο στο δικό σας χώρο, θα διαμορφώσει και το χρόνο και το κόστος κατασκευής ή επισκευής μιας κεραμοσκεπής.
Μία σωστά μονωμένη κεραμοσκεπή προσφέρει προστασία από τη βροχή, το χιόνι, το χαλάζι, το φως και τη θερμότητα του ήλιου.
Η κατασκευή στέγης ως προς την μορφή της αποτελείται από ένα ή περισσότερα κεκλιμένα επίπεδα ανάλογα με το αρχιτεκτονικό σχέδιο του κτιρίου. Η διαμόρφωση των ειδών στέγης διακρίνονται σε επίπεδες (δώματα) και σε στέγες με κλίση. Οι επίπεδες έχουν κλίση έως   5-7%, οι μέτριες έως και 45% και οι μεγάλης κλίσης άνω του 45%.
Η κλίση παίζει μεγάλο ρόλο στις στέγες ανάλογα και την περιοχή που κατασκευάζονται διότι αν δεν υπάρχει σωστή κλίση τα νερά αν δεν προσεχθούν κάποιες λεπτομέρειες θα περάσουν μέσα από την κατασκευή μας.
Όταν η στέγη βρίσκεται σε σημείο όπου υπάρχουν δέντρα κοντά στην κατασκευή θα πρέπει μια φορά τον χρόνο πριν τους χειμερινούς μήνες να ελέγχεται και να καθαρίζονται οι υδρορροές και τα λούκια.

Κάθε πέντε χρόνια ή μετά από έντονα καιρικά φαινόμενα (χιόνι, χαλάζι) θα πρέπει να γίνεται έλεγχος στα κεραμίδια για τυχόν σπασμένα ή ξεκολλημένα τμήματα.

Έλεγχος σε σημεία πάνω στην στέγη όπου περνάνε καμινάδες, σωλήνες υδραυλικές, κεραίες, βάσεις ηλιακών. Στα σημεία αυτά συνήθως παρουσιάζονται μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ρηγματώσεις από συστολο-διαστολές των υλικών με αποτέλεσμα να περνάει το νερό από αυτά τα σημεία  και να εμφανίζονται υγρασίες μέσα στο σπίτι και να καταστρέφεται ο σκελετός της στέγης.
Ανάλογα με τον τύπο κεραμιδιών ρωμαϊκά , βυζαντινά ή γαλλικά η φθορά είναι ανάλογη. Μεγαλύτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε αν έχετε τύπου βυζαντινά κεραμίδια.

Επιλέγοντας εμάς θα έχετε :
► Σωστή επιλογή υλικών
► Σωστή μονωμένη κεραμοσκεπή
► Με άψογη αισθητική
► Συνέπεια στον προαναφερθέντα χρόνο παράδοσης
► Και πάντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς

Εγγυόμαστε την απόλυτη στεγανότητα της κεραμοσκεπής σας χωρίς προβλήματα υγρασίας εφ' όρου ζωής.