2311243478 6996257686, 6907710251 Μάρκου Μπότσαρη 40, Θεσσαλονίκη kenoutis85@hotmail.com
hero image
 
 
 
 
Τέντες
Κενούτης Θωμάς & Υιός Τεχνική Εταιρεία - Ανακαινίσεις | Θεσσαλονίκη


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΑΣ ΤΕΝΤΑΣ

Η κατασκευή και η τοποθέτηση τέντας γίνεται εξ ολοκλήρου από δικά μας συνεργεία.

Κάθε χώρος έχει τις ιδιαιτερότητές του και για να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες σκίασής του, πρέπει να ληφθούν οι απαραίτητες ακριβείς μετρήσεις για να περάσουμε στο έργο της κατασκευής.

Το καταρτισμένο προσωπικό μας διοχετεύει όλη του την τεχνογνωσία για τις ιδιαίτερες κατασκευές που μπορεί να χρειάζεται ο χώρος σας προβαίνοντας στην απόδοση σταθερών και επαρκών συστημάτων.
Αρκεί μόνο να έρθετε σε συνεννόηση μαζί μας, και μείς θα εκπληρώσουμε την παραγγελία σας για την διαμόρφωση συστημάτων σκίασης, για το κλείσιμο εξωτερικών και ημι-υπαίθριων χώρων ή ακόμη και για την κάλυψη γκαράζ με σιδηροκατασκευές κ.α.

Οι ειδικές κατασκευές τεντών και συστημάτων σκίασης πραγματοποιούνται συνδυάζοντας προϊόντα και τεχνικές κατασκευής, ανάλογα με τις ανάγκες εφαρμογής κάθε χώρου.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας μας είναι σε θέση να υλοποιήσει απαιτητικά έργα, σε συνεργασία με αρχιτέκτονες και μηχανικούς, όπως είναι τα εξής:
• Κλείσιμο εξωτερικών χώρων εκδηλώσεων.
• Πλαϊνή κάλυψη με κάθετα αλλά και με αντιανεμικά ηλεκτροκίνητα ή χειροκίνητα συστήματα σκίασης.
• Κάλυψη οροφής με σταθερά στοιχεία ή ανοιγοκλεινόμενα συστήματα σκίασης ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες.
• Προεκτάσεις καταστημάτων εστίασης με πέργκολες και συστήματα σκίασης σταθερά ή κιόσκια.
• Γκαράζ με μονόριχτες ή δύριχτες τέντες - κασέτες σε διάφορες διαστάσεις και σχέδια.
• Ημιυπαίθριοι χώροι με κάθετα συστήματα ηλεκτρικά ή χειροκίνητα, δημιουργώντας την αίσθηση κλειστού δωματίου.
• Στέγαστρα για σκίαση και στεγανοποίηση του χώρου.

 
 


ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΕ ΠΑΛΙΕΣ ΤΕΝΤΕΣ

Οι τέντες μετά από αρκετά χρόνια παρουσιάζουν κάποιες φθορές στα γαζιά, είναι φυσιολογικό, τότε λοιπόν πρέπει εμείς να βγάλουμε την τέντα αυτή και να τις ξανά ράψουμε όλα τα γαζιά από την αρχή, έτσι ώστε να δώσουμε στην τέντα σας μεγαλύτερη διάρκεια  ζωής.

Βασική προϋπόθεση όμως, είναι να είναι σε καλή κατάσταση το πανί, να μην έχει καεί δηλαδή από τον ήλιο. Αυτό μπορεί να το καταλάβει πολύ εύκολα ο τεχνικός που θα σας επισκεφτεί.
Σε περίπτωση που δεν γίνετε η επισκευή πρέπει να αντικατασταθεί το τεντόπανο με καινούργιο, αν έχουν περάσει πολλά χρόνια και έχει φθαρεί.

 ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΕΝΤΑΣ

Η τέντα σας, πριν της κάνουμε την επισκευή στα γαζιά πρέπει να πλυθεί με κάποιο μαλακό απορρυπαντικό, έτσι ώστε να μην καταστραφεί η επίστρωση της.
 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

Αναλαμβάνουμε την συντήρηση και αντικατάσταση εξαρτημάτων όπως βραχίονες μηχανισμοί, ράουλα, τάπες κ.τ.λ.